Menu Sluiten

Wanneer er activiteiten zijn in en/of onder water kan de onderwaterfotograaf daar prachtige onderwaterfoto’s van maken. Dat kan bij vrijwel alle (onder)watersporten. Neem contact op voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een privé onderwaterfotoshoot klik dan hier, of onderaan deze pagina op de fotoshoot van jouw keuze.

Onderwaterfotograaf Diplomazwemmen

Wetpics maakt onderwaterfoto’s tijdens zwemlessen en diplomazwemmen op het moment dat kinderen onder water door het gat of een hoepel zwemmen.

Bij Baby-, Peuter- en Kleuterzwemmen, ook wel Ouder- en Kindzwemmen of Liz en Wes genoemd kan je de onderwaterfotograaf ook inschakelen.
Ik fotografeer de kinderen dan met en/of zonder ouders onder water. Dit levert vaak hele leuke en stoere beelden op van deze kleine kinderen.

Onderwaterfotograaf Babyzwemmen

Onderwaterfotografie bij Zeemeerminzwemmen hoort ook tot de mogelijkheden. Ik kan komen tijdens de les of het diplomazwemmen. En natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid mij in te huren voor een zeemeerminfeestje.

Onderwaterfotograaf Zeemeerminnen

Ook bij andere (onder)watersporten kan ik komen fotograferen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zwemmen, waterpolo, duiken, snorkelen, onderwater hockey en synchroonzwemmen.

Onderwaterfotograaf Synchroonzwemmen

Behalve bij feestjes is de komst van de onderwaterfotograaf meestal kosteloos. Ik maak de foto’s tijdens de activiteit en de foto’s kunnen direct na afloop bekeken en bestelt worden. Alleen bestelde foto’s hoeven te worden betaald. Ik verzorg het hele process van bestellen, betalen en opsturen van de foto’s. Voor de opdrachtgever zijn er dus geen werk of kosten aan verbonden.

Wanneer je zou willen dat ik bij jullie kom fotograferen kun je even contact opnemen met mij. Dat kan via de email of via onderstaand formulier. Wanneer je eerst wat meer informatie wilt geef ik die graag.

Vrijblijvend verzoek om informatie

Voor- en Achternaam

Portfolios Onderwaterfotograaf

Klik op een foto om de portfolio te openen en klik vervolgens op een foto om deze te vergroten

Portfolios Zwemlessen en Evenementen

Klik hieronder voor meer informatie indien je belangstelling hebt voor een privé onderwaterfotoshoot

Onderwater Zwangerschapsfotografie
Ouder- en Kind onderwaterfotoshoot
Onderwater Baby-, peuter- en kleuterfotografie
Onderwaterfotografie Kinderdromen
Onderwater Fashionfotografie
Onderwater Modelfotografie
Onderwaterfotografie verjaardagsfeestje
Save the Date Huwelijksfotografie Onderwaterfotoshoot
Vrijgezellenfeestje Onderwater Fotoshoot
Wet the Dress Onderwaterfotoshoot
Portretfotografie Onderwater
Zeemeermin Fotoshoot

Wil je mijn onderwaternatuurfoto's bekijken? Kijk dan op Naturalscenes

Copyright protected.

Copyright beschermd.