Menu Sluiten

“Een erg leuke toevoeging en unieke herinnering aan het afzwemmen! Bijzonder om te zien hoe ze het voor elkaar krijgt om onderwater haarscherpe foto’s te maken, van actief bewegende kinderen. Je krijgt voor een schappelijk bedrag de foto  afgedrukt én digitaal toegestuurd.”

Hartelijke groet Wilbert

Wat een ervaring!!!! Ik vond het super gaaf om de onderwatershoot te mogen doen. De foto’s zijn erg mooi geworden! Word vervolgt.
En ik heb erg fijn gewerkt met Erica.
Dank je wel voor deze prachtige, intensieve ervaring.

Melissa Berendsen

Lieve Erica, Super bedankt voor deze gave kans. Het was geweldig om met jou samen te mogen werken. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en hoop dat je er zelf ook blij mee bent. Jij hebt mijn zwangerschap geweldig vast gelegd. Een aanbeveling voor alle zwangere vrouwen!!!!!! Nogmaals dank.

Leonie Gerritzen

Erika heeft voor ons een babyfoto gemaakt tijdens het babyzwemmen. Heel fijn dat daar rustig de tijd voor werd genomen ook voor meerdere poses! En een hele goede prijs voor een prachtige foto! Heel erg blij met dit gedenkwaardige moment.

Marlous Buis

Super mooie onderwaterfoto’s gekregen van t diploma B zwemmen van mijn ukkies. @Wetpics heeft dit bijzondere moment prachtig vastgelegd! 👍🏻😍

Jennifer Williams

Super mooie onderwaterfoto’s gemaakt door Wetpics tijdens de babyzwemles! Op een normale en natuurlijke manier, zoals we ook gewend waren tijdens het babyzwemmen. Het resultaat mag er zijn, heel bijzonder!

Nicole van de Waer-Nijeboer

Vorige week een prachtige foto mogen ontvangen van mijn zoontje van het onderwaterzwemmen tijdens de ouder en kind zwemlessen in zwembad de peppel. Ik ben erg blij mee, goede, snelle service, bedankt!

Eveline Riezebos-Lommen


Bedankt voor de mooie foto, die ziet er prachtig uit.

Harm van Vugt

Dank je wel voor het versturen van de foto! Echt een superrrrrr foto geworden zeg.
Vandaag ook de afgedrukte foto ontvangen. Heel blij mee!

Merel van Buuren

Onze zoon heeft afgezwommen voor zijn A diploma en is door Erica op een zeer originele manier vastgelegd. Resultaat: een supergave foto van een bijzondere herinnering. Nogmaals, dankjewel hiervoor!


Superleuke foto en een mooie herinnering is vastgelegd op een bijzondere manier.
Hartelijk dank voor de foto!

Jolanda van Weeren

Op 1 juli heeft mijn dochter haar zwemdiploma a gehaald. hele mooie foto’s van het door het gat zwemmen. Keep up the good work!

Nicole Verwiel

Erg blij met de foto’s die Erika heeft gemaakt tijdens het zeemeerminzwemmen.
Een prachtige herinnering!

Rian Rombouts-van Gils


Prachtige foto’s onder water, kunstwerk.!!
Een mooie belevenis ook. Hartelijk dank Erika voor de mooie foto’s van mijn dochter.

Jacqueline Venbrux

Erika heeft prachtige onderwater foto’s gemaakt tijdens de zeemeermin zwemles in Beek. Mooie professionele foto’s voor wie eens wat anders wil dan een standaard fotoshoot. Het onderwater effect is prachtig!!!
Erika bedankt voor je prachtige foto’s!!!

Angela de kam

Op 25 maart meegedaan aan de Workshop Onderwaterfotografie Volwassenen. Een echte aanrader voor iedereen ! Door haar jarenlange ervaring weet ze goede tips over apparatuur te geven en ook hoe je je moet ademen en bewegen om op de goede diepte te kunnen fotograferen. Ik heb er veel van geleerd. Ik doe zeker nog een keer een vervolgcursus.

Ruud Voest

23 Maart heeft Erika onderwaterfoto’s genomen tijdens het zeemeerminzwemmen in Beek. Onze dochter heeft hieraan deel genomen. de foto’s zijn echt super geworden. dank je wel hier voor.

Dianne de Lange

25 februari heeft onze dochter mee gedaan met zeemeerminzwemles. En Erika was er voor de onderwaterfoto’s. Ze zijn echt heel gaaf geworden. Dank je wel voor de superfoto’s!

Annelies Orsel-Dale


Mooie foto’s en zelfs film! Erika heeft letterlijk en figuurlijk een lange adem, ik heb met bewondering gekeken naar haar vakwerk onder water! Nu heerlijk genieten van de onderwaterfoto’s van dochterlief! We gaan elkaar vast nog eens zien!

Anneliese Warbroek-de Vries

Prachtige foto’s maakt Erika onder water. Een zeemeermin ervaring voor mijn dochter. Zo’n foto is dan een bijzondere herinnering! Erika is kundig, rustig en prettig in omgang. Aanrader!

Veronique Slenders-van Steenveldt

Prachtige fotos van een geweldige middag. Bedankt. Zo kunnen we nagenieten en trots de mooie fotos en film laten zien.

Patricia Pilaet

Was leuk om foto’s te maken onder water met Erika. Ga zeker noch een keer doen

Sigi Stummer

Copyright protected.

Copyright beschermd.